Adviesgesprek

met onze adviseurs

Hoe werkt het adviesgesprek aanvraag traject?

1

Gegevens invullen

Nadat u uw persoonlijke gegevens heeft ingevuld nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op om een adviesgesprek in te plannen.

2

Planning

Via een telefoon of videobel afspraak staat onze adviseur voor u klaar om u te adviseren. U ontvangt per mail een bevestiging van de afspraak.

3

Wat kunt u verwachten

Bent u zich aan het oriënteren of weet u al concreter wat u wenst, wij adviseren en informeren u vrijblijvend.

Geheel vrijblijvend

Nadat u uw gegevens heeft ingevuld nemen wij contact met u op om een adviesgesprek in te plannen.  Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens in overeenstemming met het Laadpaalpro privacybeleid.

  Waarom advies van Laadpaalpro?

  • Jarenlange ervaring in laadpalen
  • Onafhankelijk advies op maat
  • Geheel vrijblijvend

  Onze waarden

  • 2 jaar garantie op de installatiewerkzaamheden
  • Veelal installatie binnen 8-10 dagen
  • Eerlijk en onafhankelijk persoonlijk advies
  • Vakkundige, gecertificeerde installateurs
  • Heldere prijsafspraken zonder verrassingen achteraf

  Uw gegevens worden gebruikt om het adviesgesprek te kunnen inplannen. Via telefoon en/of mail wordt u door een van onze adviseurs gecontacteerd. Indien gewenst kunnen uw contactgegevens vervolgens gebruikt worden om u een vrijblijvende offerte toe te sturen.

  Dit is erg afhankelijk van uw vragen en wensen. Gemiddeld duurt een adviesgesprek een kwartier tot twintig minuten. Hierna kan uiteraard nog een vervolggesprek worden ingepland om verdere vragen te beantwoorden en u te informeren.

  Laadpaalpro is een onafhankelijk bedrijf. Wij zijn niet verbonden aan een energieleverancier of specifiek laadpaalmerk. Hierdoor kunnen wij u advies op maat bieden en u adviseren in een laadoplossing die past bij uw (installatie)situatie. Wij bieden dit vrijblijvend aan omdat wij naast professioneel leverancier en installateur, ook de beste service willen bieden. Vanaf de oriëntatie fase tot na de installatie, zodat u compleet ontzorgd wordt.

  Liever direct een vrijblijvende offerte?

  Vraag gemakkelijk een offerte aan voor een laadoplossing bij u thuis of bedrijf. Of neem contact op voor meer informatie. Onze adviseurs informeren u graag.