Partner worden

voor en met professionals

Laadpaalpro: uw partner

Met het snel toenemend aantal Elektrische Voertuigen in Nederland, groeit tegelijk de vraag naar laadvoorzieningen. Ook wet- en regelgeving werkt toe aan significante uitbreiding van laadfaciliteiten, door bijvoorbeeld nu al bij nieuwbouw per tien parkeerplaatsen één laadstation te eisen. Voor partijen zoals projectontwikkelaars, gemeentes, wagenparkbeheerders, autodealers en leasemaatschappijen is Laadpaalpro dé EV-expert die iedere gewenste laadoplossing bedenkt en realiseert. En daar krijgt u als partner veel voor terug!

Neem contact op met onze partner specialist

Partner voor vastgoed- en grondeigenaren

Laadpaalpro is dé partner voor alle bedrijven, overheden en (semi)overheidsinstellingen die te maken hebben met elektrische auto’s. Vanuit het vastgoed zijn dat bijvoorbeeld:

  • Projectontwikkelaars
  • Gemeenten
  • Vastgoedbedrijven
  • Provincies
  • Verenigingen van Eigenaren (VvE’s)
  • (Semi-)publieke instellingen

Om verder te verduurzamen zult u faciliteiten willen bieden voor het laden van elektrische auto’s op uw terrein. Mail naar partner@laadpaalpro.nl en wij nemen contact met u op.

Partner voor mobiliteitsbedrijven

Nu steeds meer bedrijven hun wagenpark verduurzamen, biedt Laadpaalpro als betrouwbare partner voor laadoplossingen de zekerheid van expertise en ervaring. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Fleetowners
  • Autodealers
  • Wagenparkbeheerders
  • Leasemaatschappijen

Tevens gaan wij graag een partnership aan met elektrotechnische installateurs, die regelmatig vragen krijgen over EV-laadoplossingen. Mail naar partner@laadpaalpro.nl en wij nemen contact met u op.

Voordelen partnership Laadpaalpro

Optimale keuzevrijheid dankzij het breedste productaanbod in de markt. Landelijke dekking in Nederland en België met eigen, gecertificeerde en vakkundige installateurs en stratenmakers. Complete ontzorging van advies, laadpassenbeheer en aanleg tot en met beheer voor u en uw klanten inclusief 24/7 storingsdienst: Laadpaalpro biedt het! En méér zelfs, zoals korting op de hardware, jarenlange ervaring, onafhankelijk advies en blijvende, optimale service. We vertellen u er graag meer over.

Vraag een gesprek aan

Laadpaalpro biedt het breedste aanbod in laadpaalmerken aan. Zodoende kunnen wij in iedere situatie een oplossing op maat aanbieden en installeren. Wij zijn gecertificeerd reseller, installateur en partner van de volgende merken: Evbox, Wallbox, Alfen, Webasto, Easee, Evhub en Heycharging.

In principe kunnen wij een onbeperkt aantal laadstations aanleggen. Factoren die mede bepalend zijn voor de mogelijkheden zijn uw wensen, behoeften en (beschikbare) capaciteit. Met onze brede ervaring in het installeren van zogeheten laadpleinen met meerdere laadstations brengen wij deze factoren zorgvuldig in kaart.

Een partner in laadpalen kent eigenlijk alleen maar voordelen. Voor het realiseren van grote projecten op het gebied van elektrisch rijden en laadpalen is Laadpaalpro de aangewezen partner. Natuurlijk bent u voor kleinschalige of eenmalige projecten bij ons ook aan het juiste adres. Een groot voordeel is dat Laadpaalpro het vaste aanspreekpunt is voor alle laadoplossingen

Kennismaken om de partner opties te bespreken?

Voor meer informatie en/of interesse, neem direct contact met ons op. Onze adviseurs informeren u graag.