Offerte laadpaal zakelijk

Ontzorging van a tot z

Hoe werkt het offerte aanvraag traject?

1

Offerte aanvragen

Nadat u uw gegevens heeft ingevuld nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. 

2

Afspraak

Indien gewenst wordt er een afspraak bij u op locatie ingepland om de wensen en installatiesituatie in kaart te brengen. 

3

Installatie

Zodra de installatiesituatie helder is, wordt een offerte op maat aangeboden. Na acceptatie zal het installatietraject gepland worden. 

Neem contact met ons op

Graag komen wij met u in contact om de installatiesituatie nader in kaart te brengen en de bedrijfswensen/behoeften te bespreken. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 


  Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens in overeenstemming met het Laadpaalpro privacybeleid.

  Waarom kiezen voor Laadpaalpro?

  • 2 jaar garantie op de installatiewerkzaamheden
  • Hulp bij aanvraag (eventuele) subsidies
  • Jarenlange installatie ervaring 
  • 24/7 storingsdienst
  • Complete begeleiding van beheer tot installatie
  • Vakkundige, gecertificeerde installateurs
  • Heldere prijsafspraken zonder verrassingen achteraf

  Uw gegevens worden gebruikt om een offerte op maat te kunnen opstellen. Via de door u opgegeven contactgegevens; telefoon en/of mail, wordt er door ons contact opgenomen met u. Vervolgens zal er een afspraak ingepland worden om de (installatie)sitautie en verdere wensen nader te bespreken.

  Locatie: waar moet de laadpaal geïnstalleerd worden? Hoe dichter het zich bij de meterkast bevindt, hoe goedkoper.
  Voedingskabel: hoe wordt de voedingskabel vanaf de meterkast geleid naar het punt waar de laadpaal wordt geïnstalleerd? Is er een kruipruimte aanwezig waar onze installateurs gebruik van kunnen maken? Verder moet er bekeken worden of er nog graafwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden.
  Meterkast: is er genoeg ruimte in de meterkast
  Verrekenen: wilt u een vergoeding van andere gebruikers van de laadpaal voor de geladen kWh?
  Toegang: wilt u een toegangsrestrictie instellen?

  Laadpaalpro is een onafhankelijk bedrijf. Wij zijn niet verbonden aan een energieleverancier of specifiek laadpaalmerk. Hierdoor kunnen wij u op maat adviseren in een laadoplossing die past bij uw bedrijf. Wij verzorgen het hele traject van advies, het leveren van gerenommeerde merken laadstations tegen scherpe prijzen, snelle en vakkundige installatie en bieden na oplevering altijd uitstekende service. Aanvullend adviseren wij u in de beheeropties van de laadstations en laadpassen. Of uzelf of uw werknemer(s) (thuis) moeten verrekenen, wij begeleiden en adviseren in het gehele traject. Voor de aanschaf van laadpassen en beheer software werken wij veelal samen met het e-mobility platform van E-Flux. Dit omdat het een betrouwbare leverancier is die scherpe prijzen hanteert en gespecialiseerd is in deze diensten. Het voordeel van het werken met een derdenpartij voor deze dienst(en) is dat u vrij bent om te kiezen voor iedere andere e-MSP (e-Mobility Service Provider). Zodoende kunnen wij u onafhankelijk en op maat adviseren.

  Meer weten over de offerte procedure?

  Voor meer informatie en/of interesse, neem direct contact met ons op. Onze adviseurs informeren u graag.