Offerte laadpaal thuis

Complete ontzorging

Hoe werkt het offerte aanvraag traject?

1

Offerte aanvragen

Nadat u uw gegevens heeft ingevuld ontvangt u binnen één minuut een mail met daarin ons online schouwingsformulier.

2

Advies & vragen

Nadat u het online schouwingsformulier heeft ingevuld maken wij de offerte op binnen 48 uur. De offerte bespreken wij telefonisch met u.

3

Installatie

Nadat u de offerte heeft geaccepteerd intstalleren wij gemiddeld binnen 8 tot 10 werkdagen.

Geheel vrijblijvend

Ontvang een vrijblijvende offerte. In de meeste gevallen neemt een van onze adviseurs contact met u op om de installatiesituatie nader in kaart te brengen en u wensen/behoeften te bespreken. Zodoende kunnen wij u offerte op maat aanbieden. 


  Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens in overeenstemming met het Laadpaalpro privacybeleid.

  Waarom kiezen voor Laadpaalpro?

  • 2 jaar garantie op de installatiewerkzaamheden
  • Veelal installatie binnen 8-10 dagen
  • 24/7 storingsdienst 
  • Eerlijk en onafhankelijk persoonlijk advies
  • Vakkundige, gecertificeerde installateurs
  • Heldere prijsafspraken zonder verrassingen achteraf

  Uw gegevens worden gebruikt om een offerte op maat te kunnen opstellen. Via de door u opgegeven contactgegevens; telefoon en/of mail wordt u door een van onze adviseurs gecontacteerd en wordt de offerte toegestuurd.

  Wij streven er naar binnen 48 uur u een offerte op maat te kunnen toesturen. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld en verstuurd, ontvangt u van ons een mail met daarin een link naar het online schouwingsformulier. Nadat deze is ingevuld kunnen wij de offerte gaan opstellen. De snelheid hangt dus mede af van wanneer het schouwingsformulier online is ingevuld. In sommige gevallen kan het nodig zijn dat een van onze adviseurs nog contact opneemt voor nadere informatie om een complete offerte te kunnen aanbieden.

  Geheel vrijblijvend betekend bij ons dat u nergens aan vast zit. Aan de hand van uw (installatie)situatie stellen wij een offerte op maat op. Het staat u geheel vrij deze te vergelijken, weigeren of accepteren. Daarnaast is er altijd ruimte voor nadere toelichting en/of vragen. U zit dus nergens aan vast.
  Daarnaast is Laadpaalpro een onafhankelijk bedrijf. Wij zijn niet verbonden aan een energieleverancier of specifiek laadpaalmerk. Hierdoor kunnen wij u vrijblijvend een offerte op maat aanbieden en u adviseren in een laadoplossing die past bij uw (installatie)situatie.

  Meer weten over de offerte procedure?

  Voor meer informatie en/of interesse, neem direct contact met ons op. Onze adviseurs informeren u graag.