Easee

Slim & compact

Over het merk

Easee is meer dan alleen een laadstation van Noorse komaf. Dankzij de gebruikte techniek herkent dit slimme laadstation wat voor auto eraan gekoppeld wordt. Zelfs wanneer er meerdere auto’s gebruik maken van het laadstation, bepaalt de Easee met wat voor specificaties de auto opgeladen moet worden. Het is geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Het laadstation van Easee heeft een veel kleinere afmeting dan alle andere laadoplossingen en weegt slechts 1.5 kilo. Toch is dit budgetvriendelijke laadmerk eentje van formaat en is geschikt voor alle elektrische auto’s.

Waarom kiezen voor een Easee?

De Easee is een klein, stijlvol model en herkent zelf wat voor auto aan de laadpaal wordt gekoppeld. Het kan zowel op 1 fase als 3 fase laden. Via de bijbehorende app of Cloud kunt u de Easee beheren en naar eigen wens instellen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze partnersoftware van E-flux. Maken anderen gebruik van uw laadstation, bijvoorbeeld bij zakelijk gebruik? Dan kunt u via E-Flux kosten instellen die zij aan u moeten betalen. Tot slot is de Easee naar persoonlijke smaak aan te passen. Er zijn maar liefst 5 verschillende kleuren covers verkrijgbaar. De frontcover is eenvoudig te plaatsen over het laadstation heen. Kies een kleur die past bij uw huis/auto of bij uw bedrijf.

 • Dynamic load balancing
 • Klein en stijlvol model met een licht gewicht
 • Geschikt voor alle elektrische auto’s
 • Uiterlijk te veranderen door andere kleur front cover aan te brengen

Soorten laadstations

 • blank blank

  Easee Home

  Het prachtig ontworpen laadstation Easee Home heeft een compact en stijlvol design. De Home is voorzien van de nieuwste technieken en is zeer eenvoudig in gebruik. Het is een zeer licht laadstation van maar 1.5 kilo. Het levert het maximale vermogen dat beschikbaar is en past zich vanzelf aan de behoefte van de auto aan. Het laadstation is in principe een socketmodel (zonder vaste kabel), maar Easee heeft een slimme eigenschap waarbij de kabel ook permanent te vergrendelen is. De Easee beschikt over een dynamisch laadvermogen van 1,4 kW tot 22 kW. De Easee is zowel voor thuis evenals zakelijk goed te gebruiken en kent meerdere opties voor slim laden met meerdere stations. De Easee is verkrijgbaar vanaf € 825,- (Incl. Btw).

  Opties

  • Load Balancing
  • Socket 
  • Laadkabel 7,5 meter 
  • Vaste Kabel mogelijk
  • 5 verschillende cover kleuren
  • Verschillende kabelhouder kleuren
  • Zakelijke verrekening 
  • Laadpaal
  • Key

Via de volgende link kunt u de producthandleiding en/of productsheet downloaden:

Easee Home

Dit hangt af van uw wensen en behoeften. Wilt u uw verbruik kunnen inzien en bijvoorbeeld automatisch kunnen verrekenen en laadsessies vergoeden? Dan is een abonnement benodigd.
U bent bij Laadpaalpro vrij om bij iedere MSP een abonnement af te nemen. Zelf adviseren wij graag het e-mobility platform van E-Flux, omdat dit een betrouwbare en ervaren leverancier is die zeer scherpe prijzen hanteert en 24/7 support biedt. Wij vertellen u er graag meer over.

Wij adviseren u om gebruik te maken van onze laadwijzer. Aan de hand van verschillende vragen weet u welk(e) laadstation(s) het best(e) aansluit(en) bij uw wensen en behoeften.

Daarnaast kunnen onze adviseurs u aan de hand van uw (woon/werk)situatie en wensen, informeren en adviseren. Dit kan door direct contact met ons op te nemen of een adviesgesprek in te plannen.

Geinteresseerd in een Easee laadstation?

Voor meer informatie en/of interesse, neem direct contact met ons op of plan een adviesgesprek in. Onze adviseurs informeren u graag.