Blog

Laadpassen & abonnementen

Waarom E-Flux?

Wij huldigen het principe dat iedereen vooral moet doen waar hij of zij goed in is. Daarom houden wij ons als Laadpaalpro niet zelf bezig met laadpassen of abonnementen. Daarvoor hebben wij een zorgvuldig selectieproces doorlopen, waarbij we enthousiast werden over de kwaliteit, service en het aantrekkelijke prijsniveau van E-Flux.

eMobility platform als overzichtelijk dasboard

Inzicht in het verbruik van uw laadoplossing, bepalen wie wel of niet bij u kan laden en 27/7 telefonisch support worden realiteit zodra u het eMobility abonnement afneemt, ook als particulier. Zakelijke klanten beheren via het eMobility platform van E-Flux zowel de laadpalen op de zaak als die bij medewerkers thuis. Daarbij maakt het niet uit als er meerdere merken laadpalen worden gebruikt: u beheert ze allemaal vanuit één online omgeving. Het verrekenen en vergoeden van laadsessies gebeurt automatisch en u kunt zelf de laadtarieven instellen. Zo kunt u voor bezoekers of medewerkers verschillende tarieven hanteren.

Laadpas met of zonder abonnement

Daarnaast biedt E-Flux voor zowel particulier als zakelijk gebruik de mogelijkheid van een laadpas met of zonder abonnement. Met alle E-Flux laadpassen kunt u terecht bij meer dan 200.000 laadpunten in Nederland, België, Duitsland en de rest van Europa. Wie veel moet laden, kiest het beste voor een laadpas abonnement. Zonder abonnement betaalt u namelijk een bedrag per laadbeurt, bovenop de kosten van het laden zelf. Die toeslag betaalt u niet bij een abonnement, maar natuurlijk wel de maandelijkse abonnementskosten. De specialisten van E-Flux kunnen al uw vragen hierover beantwoorden en u voorrekenen wat in uw situatie de beste oplossing is.

Goede service en lage prijzen

Als Laadpaalpro hebben wij veel vertrouwen in het team van ruim 40 medewerkers van E-Flux, die zorgen voor het zeer flexibele en geavanceerde EV-platform. Abonnementhouders kunnen 24/7 gebruik maken van hun helpdesk. Die servicegerichtheid in combinatie met de aantrekkelijke prijzen die E-Flux hanteert, sluit naadloos aan bij onze eigen werkwijze.

U bent vrij om te kiezen!

Vergeet alleen niet: u bent beslist niet verplicht om met E-Flux in zee te gaan. U heeft bij Laadpaalpro immers optimale flexibiliteit en keuzevrijheid! Wilt u hier meer over weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Meer informatie over laadpassen en abonnementen gewenst?

Neem contact op met een van onze adviseurs. Wij informeren u graag.